Ammarnäs Wärdshus / Boende / Restaurangen


Hotellrum

Våra hotellrum på Ammarnäs Wärdshus är nybyggda och erbjuder toalett och dusch på rummet, städning och riktigt sköna hotellsängar. Vår frukostbuffé ingår alltid. Lokala material, vi har lånat färgsättningen från fjället. Manlavens grågröna färg leder vägen. Välkommen att sova riktigt gott!
Vandrarhemsrum

På Ammarnäs Wärdshus erbjuder vi förutom hotellrum traditionella vandrarhemsrum. Både av typen "del i rum" på nedre botten och på övervåningen hittar du rum som du bokar för dig och ditt sällskap. Tvåbäddsrum upp till 6 bäddar erbjuds.
Stuga Lokatten

Vår populäraste stuga Lokatten ligger precis vid Wärdshuset och är på hela 70 m². Stugan har tre sovrum med sex bäddar. Allrum med soffgrupp och fullt utrustat kök. Dusch, toalett, TV och en solterrass med fin utsikt över dammen.
Stuga 22:an

En stor stuga med två sovrum och ett sov loft med totalt sex bäddar. Allrum med soffa. Kök med spis, ugn, kylskåp och köksutrustning. Dusch och toalett, TV och gjutjärnskamin. 22:an går att boka på sommarsäsongen.
Fjällräven, Labben, Örnen, Falken & Järven

Fem väldigt lika lägenheter belägna på samma gata. Lägenheterna har alla 6 bäddar. Allrum med soffa och TV. Kök med spis, ugn, kylskåp och köksutrustning. Dusch och toalett.
Fyrbäddshytt

Vi erbjuder boende i 4 stycken hytter på gården till Ammarnäs Wärdshus med 4 bäddar i varje (toalett, kök och dusch på Wärdshuset)